O nama

Centar za strane jezike i prevođenje Double L osnovan je 2002. godine. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i visokom nivou profesionalnog rada, licenciran  je od strane Ministarstva obrazovanja br. 624-4/2015 za edukaciju svih uzrasta iz oblasti stranih jezika, a svi sertifikati o poznavanju jezika su međunarodno priznati.

 

Raspolažemo sa tri objekta, na atraktivnim lokacijama u Podgorici, čije su nastavne prostorije  opremljene po najsavremenijim standardima, tako da svaka sadrži: audio-video opremu, računare, kao i  profesionalne alatke namijenjene lakšem, bržem i sveobuhvatnijem usvajanju jezika.

 

Centar raspolaže bibliotekom sa više od 3.000 naslova, koja je polaznicima na raspolaganju besplatno, kao i svom neophodnom literaturom za uspješno praćenje nastave.

 

Uz stručan i profesionalan nastavni kadar, Centar pruža usluge usavršanja jedanaest stranih jezika svim generacijama, različitim obrazovnim i društvenim profilima, bilo da se radi o standardnim nivoima jezika, pa sve do specijalištičkih i  poslovnih obuka. Shodno tome, primjenjuju se različite inovativne, kreativne ili standardne metode.

 

Usluge prevođenja sa na više od 26 svjetskih jezika, sa ili bez ovjere sudskog tumača, kao i simultano i konsekutivno prevođenje, dostupni su 24 sata, 7 dana u nedjelji. Tim koordinatora u našim poslovnicama vodi brigu o tome da neophodni prevodi budu završeni u očekivanom roku na najkvalitetniji način.

 

Na bogatoj listi naših klijenata nalaze se imena međunarodnih organizacija, državnih institucija, naftnih kompanija, banaka, farmaceutskih kuća, drugih eminentnih kompanija, kao i međunarodnih advokatskih kancelarija. 

 

Uvjerite se zašto smo najbolji!